Zobrazit menu

Web Káči, Míši, Toníka, Haničky a Olinky

Pyžamo s žábou

18.1.2015

Tonda měl svetr s autama, Hanička má pyžamo s žábou...

Sice Hanička dědí spoustu oblečení po bratrovi, ale s většími či menšími úspěchy se snažím, aby měla svůj holčičkovský styl oblékání. Dosud spala převážně v pyžamech po bráchovi, a tak jsem naznala, že by letos Ježíšek mohl pořídit nějaké nové, ryze holčičí pyžamko. Pořídil. Růžový vršek s motýlem a tmavě modré květované kalhoty slavily velký úspěch. Až jsem začala živit naději, že bych pomalu, tiše a nepozorovaně mohla vyhodit to děsné zeleno-modro-šedé pyžamo s podivnou potvorou, kterou Hanička vyhodnotila jako žábu. Pyžamo je po Tondovi, čínské výroby s odpovídající kvalitou, seprané, vytahané a plandavé, několik děr, pruhované klahoty nad kotníky a Hanička ho miluje.

Dnes nad ránem mě naše slečna vyvedla z omylu. Večer si ochotně oblékla své holčičkovské pyžamo. Cca v pět ráno se ozvalo známé "dupdupdup" a u postele se objevila postava. Zašeptala:
"Tohle sundat!" Míša cvičně sáhl na zadek, ale spodek od pyžama suchý, a tak položil otázku, proč je třeba pyžamo sundat.
Postava zašeptala: "já bych chtěua žábu!"
Došla jsem pro vršek s žábou, proběhla výměna.
Hanička si vylezla k nám do postele, zavrtala se k tátovi pod peřinu a do ouška mu zašeptala: "Eště kaťata. Ty puoužkatý!"
Převlíkli jsme kaťata a naše modelka spokojeně usnula u tatínka pod peřinou.

Tak to vypadá, že pyžamo s žábou s námi ještě chvilku pobude...
18.1.2015 vložil(a) Káča Režná. Naposledy upraveno 19.1.2015. Počet zobrazení: 1282

Komentáře