Zobrazit menu

Web Káči, Míši, Toníka, Haničky a Olinky

Sport!!!

10.3.2011

Hrdinka: během svého opušťáku jsem šla běhat!!! Uložila jsem si jen zkrácený okruh - od altánku rovnou na vyhlídku, ale tam jsem zpychla, že se mi běží dobře a místo abych se vrátila, jsem pokračovala na Vidouli  ke koňům, kde jsem to tedy konečně otočila. A to už bylo skoro moc… Málem jsem doma nevyšla schody. Ale čekala jsem to horší, takže celkem spokojenost (čas jsem si radši neměřila).

Odpoledne jsem si hrála na emancipovanou matku a vyrazili jsme autem za Adélou a Zuzankou do Radotína. Autem proto, že jsme to vzali přes Slivenec, kde jsme si vyzvedli na Aukru zakoupené lehátko. Do Slivence jsem podle mapy trefila, posléze i do Radotína a tam mi stačilo odbočku k Langrům minout jen dvakrát a už jsem se chytla. Tonda tentokrát sice nebyl moc reklamní, moc nepomohl ani kočárek, zato netradičně odpadl po návratu z vycházky. Všechny cesty autem ale zvládl bez problémů, já jsem se utvrdila, že ještě stále umím řídit a na závěr jsem dokázala i zajet do garáže. Takže velmi úspěšný a osvěžující den.

Emancipace a pocit, že už jsem velká holka, je sice pěkný, ale cestování autem s dítětem je opruz: auto z garáže, rozebrat a naložit kočár, nezapomenout fusak, ukurtovat dítě do sedačky a sedačku se řvoucím Tondou do auta, atd. Myslím, že než vyrazíme autem, už bychom byli autobusem u Anděla. Příště už naštěstí pojedu městskou.


15.3.2011 vložil(a) Káča Režná

Komentáře