Zobrazit menu

Web Káči, Míši, Toníka, Haničky a Olinky

Silvestr

2.1.2010

Slezinu jsme zvládli, ZOO jsme zvládli, roupy pokračují – vyrážíme na dva dny na Silvestra do Kašperek. Byla jsem přesvědčená, že letošní Silvestr si holt s Míšou (a s Tondou) zůstaneme sami sobě napospas a moc jsem si to neuměla představit. Nakonec jsme po usilovném přemýšlení a obracení všech pro a proti odvážně vyrazili. Já samozřejmě pekelně nervózní, jak to Toníček zvládne, auto narvané až po střechu (tak malé dítě a takových krámů). Míša relativně v klidu, nebo to úspěšně předstíral. V Kašperkách po příjezdu opět velký úspěch, Toníček jde z ruky do ruky zejména mezi sudičkami na Sedmnáctce.

Coby emancipovaná a chápající manželka – matka pouštím Míšu na celý den na běžky a sama vyrážím s kočárkovo-těhotenskou sekcí podél Vydry na Turnerovu chatu. Další malá maturita: zvládla jsem sama zabalit dítě, složit kočárek, nasadit sedačku do auta (a nejsem blbá – Toyota má opravdu krátké pásy, museli jsme přesednout do Beneckých octávky), dojít na Turnerovu chatu a dokonce jsem se dostala přes noční můru  - nakojila jsem v polních podmínkých narvané hospody. Mé sebevědomí neúnosně stoupá. K obědu jsem si dala houbovou polévku, jejíž valná část skončila na Tondově mikině – je to trochu čuník. Ale když ignoruje moje prso, nenechám si přece vystydnout polívku.

Vyzkoušeli jsme vysílačky/chůvičky - fungují spolehlivě, pokud ji tedy nemá Míša v kapse a u toho nehraje na kytaru. To naštěstí potom fungují kamarádi, kteří upozorní, že "na třináctce pláče miminko". Na Nový rok jsem oslavila konec šestinedělí (holky to komentovaly "tak to už mlžeš ven, viď?).

Spali jsme na vejminku, ale vůbec to nevadilo. Letošní doplnění o Sedmnáctku bylo velice osvěžující a jen díky nim jsme zaplnili oba dva baráky. Akorát byli dost překvapeni množstvím dětí - brodili jsme se jimi po kolena. Silvestra jsem si ale strašně užila. V neděli po návratu si lížu rány – celý den spím, vstávám jen na kojení. Srací-blicí viróza se nakonec nevyhnula mě ani Míšovi, Tonda je v pohodě, akorát rýmečka a jakýsi lišej na obličeji (údajně běžné kojenecké akné) nás trápí. Takže úspěšná akce.


12.3.2011 vložil(a) Káča Režná

Komentáře