Zobrazit menu

Web Káči, Míši, Toníka, Haničky a Olinky

Brejlí celá rodina a další novinky

Vezmeme to telegraficky: Hanička nafasovala brýle, podobné jako má Toník. Takže už zbývá jenom Olinka. V optice v nás zřejmě odhalili velký potenciál, tak už jsme dostali jeden futrál na brýle zdarma a paní optička mlsně pokukovala po Olince.



Toník oslavil páté narozeniny a já to zas nějak nemůžu pobrat. Moje miminko??? Je otlemenej, vzdoruje a neustále se teď vymezuje vůči jakýmkoliv našim požadavkům. Lhostejno zda výchovným nebo jen provozním. Když ovšem dojde na výchovu Haničky, tak to je z něj náhle velký, ostentativně rozumný chlapec.



Olinka je šťastné mimino, vše si strká do pusy, koulí se z břicha na záda a zpět a akční rádius už má zhruba dva metry. Zkouší se zvedat na všechny čtyři a přemýšlí, jak s tím tělem pohnout. S vidinou, že budu moct nechat všechny děti napospas tatínkovi tatínka napospas všem dětem, Olču láduju příkrmy o sto šest a ona se celkem ochotně nechá. Takže už jsem byla v kině i na obědě s kamarádkou a hledím vstříc lepším zítřkům.



Listopad je nebývale teplý, ve Zvíroticích hrabeme listí a sklízíme jablka v krátkém rukávu a ze školkového svatomartinského lampionového průvodu jsem se vrátila zpocená jak myš. Nakonec se ale přeci jen ochlazuje a podzim snad i přejde v zimu.


17.11.2015 vložil(a) Káča Režná. Naposledy upraveno 17.11.2015. Počet zobrazení: 1574

Komentáře