Zobrazit menu

Web Káči, Míši, Toníka, Haničky a Olinky

Podzim

24.9.2017

Opět skoro ze dne na den. Naproti na Jiruši v kopci už zlátne ten každoroční pruh, padaj kaštany, listy jdou do barvy. A já plnými doušky dýchám to sychravo.

Zahájili jsme novou tradici, že Tonda s Haničkou budou občas chodit k B&D zvlášť. V pátek to vyšlo na Tondu, který šel v sobotu s dědou do Technického muzea do štoly a my jsme si s holkama udělali výlet na motolskou Kalvárii. Kříž čnící na skalnatém ostrohu nad motolským hřbitovem, kam bych nevěřila, že se dá dostat. A dá. Popojeli jsme vláčkem na stanici Stodůlky, zastavili jsme se na hřišti a pak jsme pokračovali překvapivě pěkným lesem a zarostlými loukami k ostrohu. A pak spadnout přes motolský hřbitov k tramvaji a domů.

Během sobotního odpoledne se zatáhlo, večer začalo pršet a ráno jsme se probudili do ukázkového podzimu. Dopoledne jsme celkem bez problémů a s chutí prolenošili doma a odpoledne jsme vyrazili nadechnout se sychrava do našeho lesa. Donesli jsme plnou tašku kaštanů, postavili domečky pro skřítky a zmokli tak akorát, abychom se těšili zas do tepla.

26.9.2017 vložil(a) Káča Režná. Naposledy upraveno 26.9.2017. Počet zobrazení: 1045

Komentáře